| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všichni :-)

Perli, to je škoda, příští víkend jsme mimo Prahu - ujídžíme předvánočnímu shonu na víkend do Krušných hor... (snad teda bude sněžno, mám v úmyslu lyžovat).

U nas skola dobry - Lukas je naprosto samostatna jednotka. Sem-tam se mu vnutim do skolniho batohu, abych byla v obraze co se jako učí a pod. Matika mě míjí úplně - onedá se mě maminka jedné spolužačky ptala co říkam na tu geometrii - ehm, neměla jsem ani tucha, že něco takového dělají...
Martin - no, do psaní se mu moc nechce... dneska měl psaní navíc, protože kecal v hodině... byl to masakr. Sice frflá, ale píše vcelku pěkně, začínají psát perem. Jinak snad dobrý. Ač umí plynně číst, tak je docela přizpůsobivý a poslušně četl slabiky. Ne sice 3x jak říkala paní učitelka, ale četl.

Jinak trochu fofry - oba chodí 2x týdně nna volejbal, naštěstí stejný termín. Samotné si je ještě fakt netroufám pouštět, musejí přecházet čtyři pruhy silnice - a to ja psychicky nedam :-((( tož uterky a čtvrtky jezdím z práce brzo. Akorát zase chodím brzo ráno, kluci se vypravují s Tomášem.

Jo a Vánoce - více-méně dárky máme. Nemíním to přehánět. Takže každý dostane jeden "větší" dárek (Lukáš vrtulník na ovládání, Martin - tam ješte řešíme) a společně stolní fotbal. A pak jenom drobnosti.

V rodině (švagrovci) si dospělý mezi sebou dárky nedáváme už třetím rokem. Pro děti si vzájemně dárky "přídělujeme" :-).

S úklidem jsem na štíru, ale ony ty Vánoce budou i ve svinčíku - a mmch, Ježíšek se taky narodil v chlívě...
Pečeno mám perníky a nějaké sušenky, linecké asi zítra a tak. Vanilkové rohličky už mi stačili sežrat kobylky, takže ješte ty...

Tak a jdu, protože za několik málo hodin vstávám!... Dobrou!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.