| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já to neřešila, byli jsme manželé dlouho před početím, ale vím, že kdybych byla svobodná a žila s přítelem, kterého by nenapadlo si mě vzít ani jako těhotnou, jsem trochu konzervativní, ten kus papíru pro mne něco znamená, samozřejmě bych ho netlačila do svatby, to musí chtít oba, ale dítě by se jmenovalo po mně. Alibisticky se chlapi ženit nechtějí, nechat se tlačit do svatby nechtějí, papír je prý k ničemu, ale dítě ať nosí jejich příjmení. To by vadilo mně, svatbou se dá jednoduše změnit i příjmení dítěti. Takže dítě by se jmenovalo jako já. Znám teď s diskuzí asi 4 holky, které už byli nervozní, protože ti chlapi sice trvali na jejich příjmení, ale dostat je na matriku podepsat prohlášení o jméně je nadlidský úkol.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.