| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

řečtenou, ale samozřejmě bych měla spoustu dalších otázek k nějakým věcem zde uváděným.Jinak k diskuzi zde se vyvíjející musím dodat, že tak jak zde říkáte i po přečtení knihy vařím víceméně to co do teď. Co se týče snídaně, brzo ráno Zdeninka dostává mléčko ode mne, a když vstaneme (než se k jídlu dostaneme tak je to už spíše svačina) už jen ovoce (mandarinka, víno, jablíčko), eventueleně kousek tyčky (kukuřičné extrudované). Obědy to už jsem psala dříve (zelenina na tisíc a jeden způsob nebo těstovina či rýže), sváča odpoledne je bílý jogurt s něčím(ovoce) nebo nízkotučný ovocný tvaružek(méně často) a k večeři kaše (kupuji Milupi a nic nepřidává ; piškotovou nejíme-bohužel)ne moc a navrh ještě od maminky.
Četla jsem tu různé recepty na "červené a zdravé", přidávám také jeden osvědčený, dobrý, rychlý a levný.

1 sklenička červené řepy (používám z babičiny produkce)
1 bílý jogurt
kopr (v zimě z mrazáku)

Vše se smíchá, nechá trochu odležet v lednici a můžete jíst!
(tohle jím ale zatím sama)
Takže ještě jednou díky všem za rady!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.