Předvařenou čočku bych asi nenamáčela vůbec. Obyč čočku máčím do horký vody (nejsem schopná si vzpomenout a včas ji vyndat) tak deset minut a za chvíli je měkká. Přes noc se máčí hrách nebo fazole, čočka fakt ne. Jinak k těm rozdílům, měla jsem nějaký bylinkový čaj, a Češi mohli 5 - 6 denně a Slováci jen 4.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.