A myslím, že tyto modelové situace by si lidi neměli přehrávat dopředu, něco jiného je rozum(možnost se třeba o postižené dítě starat..) a něco jiného je emoce, kterou prožiješ tváří v tvář skutečnosti.
Já jsem otěhotněla (potřetí) těsně před 40. rokem a mému manželovi bylo o 10 let více. Myslel si, že nejsem těhotná a deklaroval (poměrně citlivě), že s ohledem na věk případné těhotenství nepřipadá v úvahu. Když jsem přinesla tečku z ultrazvuku, zamáčk slzu a řekl:"pij mlíko a nekuř"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.