Moje teta dělala ty nejlepší pracny na světě, jemně kořeněné, akorát sladké a rozplývaly se na jazyku. Od nikoho jiného jsem tak dobrý pracny nejedla. Většinou to je přelazený a betonový vánoční zabiják, pokud mi "TO" někdo daruje, podělím drůbež. Nechápu proč se lidi s něčím tak ošklivým dělaj.
Čím to, že pouze teta pekla tak úžasné pracny, bylo to skladováním nebo receptem? Máte nějaké fígle nebo rodinné recepty na pracny?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.