| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Enigmat, díky za kompliment.

A také za praktické rady ohledně dohody, bude to divné, sepisovat to na papír, ale vzhledem k vysoké pravděpodobnosti rozvodu si to aspoň natrénujeme. Co se ztrát týče - tak pevně věřím, že budeme schopni spolu komunikovat jako dospělí rozumní lidé. Stále mi opakuje, že se o mě a o děti postará, jen ať nepočítám s tím, že bude živit i mého případného nového partnera. Ale nás prý zabezpečí. Zatím mu to věřím, otázka je, co s ním udělá případná nová partnerka.

On o styk s dětmi až tak nepřijde, stejně se s nimi vídal málo, je workoholik, takže z práce chodíval někdy na večerní pohádku, někdy později.

A ano, ještě to může být zajímavé, až se na konci odluky neshodneme na tom, co dál.

A k té poznámce o milence z psychiatrie - z mého vzdáleného pohledu tam chytil jedinou aspoň trochu použitelnou holku, která tam byla, jinak jsou tam staré báby. Cítím to tak, že se potřeboval zamilovat, aby si dokázal, že to, co cítí ke mě, rozhodně není partnerská láska.
Stejně tak se zamiloval při svém letním 6týdenním pobytu v léčebně, to bylo zase do někoho jiného. Co pobyt v léčebně, to jedna milenka. Ta letní byl sexuální flirt se zamilovanou a obdivující prostoduchou krasavicí. Ta zimní milenka je podle mě spíš intelektuální záležitost - vroucí láska, splynutí duší s vysoce vzdělanou ženou se sexy mozkem, bez ohledu na to, že je tak trochu ošklivá (jak sám přiznává).
A teď mi říká, že mě má sice moc rád, ale přesto, jak vidím, se nedokáže udržet, aby se nezamiloval do jiné ženy, prostě do toho spadne po hlavě. Asi si to mám vysvětlit tak, že je to jasný důkaz toho, že MĚ nemiluje, protože on není paralelního vztahu schopen.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.