A když si podnikatel platí SPZP, tak si automaticky neplatí i to nemocenské pojištění? A kde si ho mohu platit já? Byla jsem 10 let zaměstnaná, pak jsem se díky znalosti zákonu úředníku a samozřejmě i naším spřispěním (otěhotněla jsem hned první měsíc co jsme odešli dočasně na Slovensko a nastoupila jsem do nové práce) zustala na pracáku, tak že ted´ když jsem se vrátila, dostávám 3600Kč a na víc nemám nárok a jak se tak dívám, když počneme znovu, nedostanu o nic víc a dokonce ani tu mateřskou, páč se manželovi nebudou počítat příjmy ze Slovenska, kdy se narodily naše první dvě děti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.