| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pipi já bych z těhle možností co jsi psala šla do X landru. A pokud jsi sama řidička tak určitě bych zvolila takový kočárek co se dá dát autosedačka na kočárek je to super věc nemusíš mimi budit přendaváním a nebudeš mít plný kufr jen kočárku.

Market já jsem to začala až ted protože jsem měla furt nějaké dorty a to se opravdu všechno nedá. A zabalit by sis měla to teda jo, protože s tou zátěží co musíš nosit to může přijít každým dnem. Beri ta je určo už zabalená~;) Jinak pěkné bříško a ten ksichtík by to tam taky chtělo, my jsme vystavné jak na pranýři a z tebe máme jen břuch~t~

My jdeme ted ven a odpoledne se moc těším na pečení a ještě jsem si včera vaškvařila sádlo tak si ze škvarečků udělám pagáčky~w~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.