| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak hlásím po včerejší poradně, že Domča váží 9800g a měří 75cm, předvádět se moc nechtěl, ukázal jen jak dělá auto a kravička, doktorka má v ordinaci koutek s hračkama, tak se pořád vrhal na auta, nejvíc se mu líbilo jedno, na kterým se dá sedět a točit volantem, zrovna takový dostane od mamky k vánocům, tak jsem ráda, že se mu líbilo.

holky, co máte pro prcky k vánocům? My jsme Dominikovi koupili autíčko na dálkový ovládání, ale ovládá se hrkačkou, to jezdí dokola a když sáhnete na takovou kouli, co má na střeše, tak před váma ujíždí dopředu. Jinak dostane maličkosti, dostal toho spoustu teď k narozeninám.

Jak to máte s jídlem, dáváte jim už všechno? vím, že se říká, že po roce už všechno můžou,ale Dominik má zatím spíš miminkovský jídelníček, ještě jsem mu nic nesolila, slaný má vlastně jen pečivo, mám pocit, že starší děti jedli už po roce to co my, akorát míň slaný, nekořeněný a nedávala jsem jim smažený.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.