| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lupi - co ty to mas s tim zdravim? Ach jo. ~a~ No drzim palce, at je vse alespon trochu v normalu.

Jajo - mne vzdy mudr delal uz, hmatem nikdy nic. Ale ja jsem dost na tu moderni medicinu, takze mne to neva. A on byl vzdy suprovy. Nemuzu si na nic stezovat.

Chris - zajimavy dotaz. Mne samotnou to vubec nenapadlo. Pokud Jirku nenaockuje tchyne, pochybuju, ze ho to napadne, kdyz mne samotnou ne. Ja su asi divne, ale mne neva, kdyz nic nedostanu. On se Jirka o nas moc vzorne stara cele tehotenstvi a to je nad vsechny dary.Tak bych chtela, aby to bylo i takhle dal. To by byl ten nejvetsi darek.

Ale pokud bys chtela tip. Mne osobne by udelala moc velkou radost nejaka pekna dovolena. Treba v zari. Mimo uz bude velke, ale zaroven jeste "poddajne", tak by to mohlo byt moc hezke. Preferovala bych nejakou destinaci, kde je spojeni more, pamatky a treba nekam na malou turu.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.