Možná je to názvem tématu, že se sešla taková skupina, ale překvapuje mě, pro kolik lidí je problém trávit vánoce s prarodiči. Fakt.
Nikdy jsem nechtěla trávit vánoce jen s atomickou rodinou táta máma a děti. Z dětství mám model rodiče, děti a prarodiče. K nám jezdívali z vedlejšího města babička s dědou, po stromku jsme šli všichni k druhé babi s dědou a tetě se strejdou, co bydleli ve vedlejším domě.
Teď se svou rodinou jezdíme cca 23.12. na Moravu k mým rodičům, na vánoce přijedou i brácha s rodinou. 25 nebo 26 trávíme celý den u manželovy sestry, kam dojde i jeho máti.
Na Silvestra se vracíme domů a večer trávíme doma se sousedy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.