Přidat odpověď
Já dělám buď pomazánku, či jako přílohu k bramborám, těstovinám nebo rýži-postup je stejný..Na oleji osmažím cibulku, pak třeba doleju ještě olej-aby vzniklo dost sosu (záleží také na příloze) a orestuju rukou rozdrobené tofu natural, pak přidám 1 kostku droždí na 1 tofu běžně prodávané velikosti a ještě chvilku podusím a okořením-stačí jen sůl, sojovka nebo něco pikantnějšího, může se přidat bujon-prostě podle chuti.
Můžeš udělat třeba i "svíčkovou" z přírodního tofu, i když tam je vhodné kombinovat s uzeným tofu-když ne se špekem- nasáklé tou zeleninou při vaření je také dobré, i když pravda, to uzené tofu k "svíčkové" je ještě lepší
Bílé tofu se dělá i nasladko, ale to jsem dělala jen kdysi dávno-ten 1. recept dělám ale celkem často-chutná mi tak právě i bílé tofu, jinak kupujem převážně uzené
Předchozí