Tady to dneska jede
Ja jsem vubec darek necekala a uz vubec ne, kdyz jsme prijeli z porodnice. Tatka prisel, dal mi krasnou krabicku a rekl, ze mi dekuje za Jakoubka a ze vi, co jsem si vytrpela a ze mi chtel udelat radost. A ze jsem ji mela
Ja se s tlacenim na bricho zkusenost nemam, ale svagrinka ano a ani si to nepamatuje. Ji to pak bracha licil. Uz to neslo, ono asi ty sily taky neni porad kde brat, tak zatlacili a prcek byl venku.
Peti, ja rodim v Thomayerce. Ona tam na me Evicka tech par dnu pocka, vid
Ted nevim, na koho reaguju, tusim Pippi
ja to beru, ze kazdy si prejeme neco jineho. Ja ani nemam nejak co bych psala do porodniho planu. Ja proste chci, aby tam byl zkuseny personal, aby se o vse perfektne postarali. Ono opravdu to je o lidech....
A pak teda takova dalka, ja jsem pri tech kontrakcich po 4 minutach zrovna nadsene a v klidku v aute nesedela
Tak vy takhle pecete... no ja jsem dneska chtela ale prd, ani jsem nevyprala. Ale jeste jsem zmakla navstevu u babi, byl tam synovec, tak se kluci vyradili. Ted uz chci jen jit spat a Kubasek chyta druhy dech
Jo a zacly mi nejak natykat nohy, je to takovy neprijemny, nevim kam s nima, mam vic otlaceno od ponozek. Ruce ne, jen ty fajfky.