| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, zase jsem dočetla jen stránku, ach jo. Vidím, že už se tu začínají řešit porody, začíná jít do tuhého :-)~e~
Ale zase vemte si, někdo má porod tak pohodový, že by hned rodil znovu. Třeba bude mít některá z vás to štěstí! ~;)

Tlačení na břicho - nezažila jsem, zkončila jsem u neúspěšného vyvolávání porodu (2 dny s přestávkama, jen vždycky od brzkého rána tak do 1 nebo 2 hodin odpoledne), pak na pokoji doznívaly bolesti a v noci jsem se pořádně vyspala. No a třetí den ráno rozhodli o císaři.

Já jsem pořád nic nenapekla! ~8~ Musím pohnout s tím přeskládáním věcí ve skříních, zítra jdu na kontrolu do riz. poradny, tak mám vždycky trochu nahnáno, že si mě tam už nechají. Teď jsem nachystala aspoň oblečení pro miminko na odchod z porodnice do tašky a dodělávám různé resty.

Majdali, to chápu, že ten pohled v porodnici na rodící ženu musel být - teď mě nenapadá žádné slovo, prostě člověka ten smích přejde ~d~
Naštěstí minulý týden, když mi dělali přímo na por. sále monitor, jsem slyšela jen 2x tak krásně zaplakat miminko odvedle ~p~ Ale oni by tam asi na monitory neposílali, kdyby někdo přímo rodil, teda SNAD ~t~

Majdali, bezva, že ty kojící podprsenky se ti líbí ~R^
Já jsem dnes měla obíhací kolečko obchodů se spodním prádlem, spoléhala jsem na jeden, ale byl zrušený! ~e~~d~ No a v těch ostatních teda nic moc, takové ty krásné vyztužené, jak si koupila Markétka, neměli vůbec, a sotva měli jednu tu sportovní ~Rv Takže výběr žádný, to jsem fakt nečekala.
A v jednom byla taková mladá holka, prodavačka, a divila se, že I já se ptám na ty sportovní podprsenky, protože snad všechny těhotné, kojící, je chtějí. A ona to nechápala, jak se v tom dá kojit ~:-D Tak se mě osmělila zeptat, protože už jí to fakt vrtalo hlavou.
Nakonec jsem si jednu sportovní koupila, ala asi později risknu přes net tu vyztuženou. Markét, ty jsi ji sehnala v kamenném obchodě?

A musím se smát, potkala jsem ve městě asi 4 lidi, kteří se teprve teď dozvěděli, že čekáme miminko. To už nešlo zamaskovat ani přehlédnout ~t~

Tak končím elaborát, omlouvám se, že moc nereaguju na vaše příspěvky, snad se brzo polepším ~f~ Ještě teď dám rychle fotky do deníčku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.