| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje zlate berušky ~x~

moc vam dekuju za podporu a ze jste na mne myslely.

Tak jsem vcera dostala injekce miniheparin - Clexane. Je to dle dr nejnizsi mozna davka, na mimi to vliv nema zadny. mam nejake ty hodnoty zvysene, tak pry pro klid duse. Vcera mi to prvne pichli tam, dneska rano moje zlaticko pritel ~s~ Chudak, bal se, aby mi neublizil... a to ho ceka zitra mi to pichnout uz v 5 rano, protoze pak musim presne do 4 hodin od dobnuti byt na hematologii a pak cekat 2 hodiny na vysledky. Aby videli, zda to telu pomohlo. To bude akce. Se chci videt, jak jsem od rana vzhuru a pak nekde couram 2 hodky. Ufff, asi juknu do toho obchodaku co je nove na Karlaku.

Zacnu vas docitat :-)

Ja bych rada nadstandart kvuli Kubaskovi, aby za mnou mohli kdykoliv prijit. A taky srovnani maminek (a primo kamosky) co byly na nadstandartu a normal pokoji. Ja mela stesti, prvne na normal pokoji, chtela jsem tam, ze uvidim i jine maminky, ze jim vse nejde a tak ~;) a byla tam jedna super mamca, ktera mi strasne pomohla psychicky (ja po cisari ona po normal porodu. Prvni mela cisare a furt mi rikala, tobe bude den ode dne lepsi, ale me je hur... a ja fakt s tim pocitala, ze to tak bude...) Pak prisla druha maminka... hned prvni den po porodu se snedla cely kos nektarinek-ja aby se maly neosypal, no kdyz mam chut si dam... pak celou noc maly spinkal a ona rano hekala ale jak, ze je nevyspala,jak je vystresovana, jak je cely svet proti ni, cely oddeleni tam kolem ni skakalo... no na facku.
Ono uz to tak byt nemusi, ale pred temi 3 lety bylo, ze tekla voda ob den studena, na nadstandartu pekne tepla, starali se tam. Ja jsem byla treba 2 dny sama na pokoji. Kubasek bez monitoru dechu, ze byl uplne v poradku od narozeni, tak proste monitor nedavaji, takez jsem se letela vykoupat, honem za nim.... sestry nehlidaly, mely moc prace.... Jenze tady nadstandart stoji 1500,- dva pokoje spolecna koupelna,wc. 1600,- sama (coz bych rada) a pak 3000,- ze je tam internet a telka... Ptala jsem se kamaradky, co tam rodila i se svou znamou gyndr a pry se to dopredu Evicko neda dat, az kdyz prijedes rodit, tak se domluvit, zda maji volny pokoj. Ale kdyz si vezmu, ze jsem tam po cisari byla 6 dni... tak to je moc penez. I kdyz teda doma mi to tatka hned nabidnul... no uvidim... ale ja to fakt mam kvuli Kubaskovi. V Thomayerce jsou navstevy tusim od 14 - 16 a to na chodbe. Nova, hezka. Ale tahlo tam a tech lidi co tam na chodbe je....

Jo, jukla jsem na fotecky. A super skrine... a vim prd zas kdo je tu dal a i vidim "novou" tvaricku nenej brisko ~t~

Kubasek si jeste chrni, ja nemuzu najit telefon, a to mam dneska pect, varit, delat chlebicky a tak, mame oslavu... no to jsem zvedava.

Majdali, taky chodis na endokrinologii? doufam, ze zas nejsem vedle se jmenem. ja mam hypofunkci sz. Beru dost vysoke prasky, maka mi to na tretinu. A to prosim nejspise "diky" vakcine na chripku (dle meho dr) byla jsem oslabena, bacil napadl tohle (mela jsem tyden 40horecky) a sup, mam to. A tenhle neni dedicny, ale me telo to bere šž jako nepritele, takze si to vlastne samo nici.

Ja se zase rozepsala, no znate me ~t~

A jeste co jsem jen zahledla prenaseni... ja pekne 10 dnu ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.