| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré ráno, holky, teda vy jste ukecaný!!!
Včera jsem stíhala tak akorát dočíst a napsat už ne, počítač okupoval přítel...

Takže, včera jsem byla na monitoru a Dr. zas, jééé, to tam má nacpanou hlavičku v té pánvy, vydržte aspoň ještě týden, dva a do průkazky mi napsala CS 5!!! Ale to je přeci na posouzení každého Dr. kolik napíše asi ne??? Já si teda na porod vůbec nepřipadám... hlavně dělám vše jako normálně, ano, odpočívám víc, protože už to jinak nezvládám, ale myslím si, že ta výkonnost mi dosti poklesla~t~ Tak jsem teda zvědavá, myslím, že budu nakonec přenášet... Ale už mě ta moje Mudra štve, na druhou stranu asi je dobře, že to hlídá a nepodceňuje, za to já jo~t~.

Pak jsem nechala malou u babi a vyrazila taky ještě něco pokoupit, tak pro mimi i pro sebe už mám vše, tak hurá, už to jen dodělat tady v bytě. No a na Vánoce téměř vše~z~ ale penízky lítaly vzduchem, tedy spíš přes terminál z kreditky~t~ sice jsem teda byla totálně vyřízená, ale já nevím jak je to možný ale pak mě večer chytne druhá míza... tak jsem ty dárky skoro všechny i zabalila a nakonec šla do pelechu až v půl jedné~a~. Malá je teď docela v pohodě, tak jí ráno udělám jen kakao do postýlky a ona chrupne třeba až do osmi, jako včera~z~ nádhera!!!

Tak a teď jdu vzpomínat, na co jsem chtěla reagovat..
Lupi, to je síla teda, hlavně buď co nejvíc psychicky v poho i když je to těžké, neboj bude to dobrý, hlavně, že jsi pod dohledem~R^

Ty jo, Pippi, takhle když to napíšeš, že jsi 38.týden, tak to už je hustý... to je za pár... to to uteklo, já jsem sice teprv ve 35.týdnu, ale taky to cítím, jak už se to strašně blíží~e~ a já pořád nejsem nějak psychicky připravená~e~

Já teda jsem pro nenadstandard, ani nevím, jestli nadstandard v naší porodnici je... asi nějaký jo. Nevím teda přesně jak je to teď, šestinedělí nám přesunuly na jiné místo, do nové budovy, tak jedině dobře, ale se Žofínem jsem byla na dvoulůžáku a sociály jsme měly společné ještě s jedním pokojem, to bylo v pohodě. Bydlela jsem s jednou maminou, se kterou jsem porodila ve stejnou chvíli, teda, ona hodinu po mě a nejvíc mě mrzelo, že jí pustili o den dříve než mě, kvůli kojení, tenkrát jsem to ořvala a musím říct, že mi pak bylo na tom pokoji ten jeden den samotné smutno, návštěvy se odbyli první dny a ten poslední jsem tam byla skoro jen sama a já moc na spaní nebyla...spíš jsem toužila po společnosti. Jinak my měli asi nějaké hodné dětičky, v noci spaly ukázkově~p~ takže jsem neměla problém, ale to záleží na koho narazíš... Jarču bych taky nerozdejchala, Carol, seš dobrá, žes to tak dlouho vydržela~g~

Kruh taky nemám ani jsem neměla...

Mabelko, skříně super, bříško krásný!!! Bberi, fotky super~R^ s bříškem i bez~R^

Jo ještě jsem si vzpomněla, já jsem poznala jednoznačně, že rodím.... pořád jsem se taky obávala, jak TO poznám a pak mi prostě praskla voda a nic jiného... tak to je nejlepší indikátor~t~ a pak když přišly ty pravé porodní bolesti tak jsem si opravdu byla jistá, že to je ono~t~

Tak já už teď nic víc nevím, tak se všechny držte pište, ať je co číst a roďte už taky někdo ~t~~p~~t~ ať se něco děje~R^ale radši vy ze začátku ledna~;)~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.