| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

uuff ... teda já se fakt budu muset urvat víc i přes den a dočítat průběžně ... páč pak najednou to je makačka ~8~ ~t~

jinak teda dobré ráno ~k~

obyč. pokoj x nadstandard ... no u nás jednoznačně obyč. pokoj ... myslím, že už tak tam necháme dost peněz za poplatky ... já budu rodit v Havl. Brodě, tam jsou pokoje po dvou a vždycky dva mají společnou předchodbu, kde jsou skříně, přebalovací a koupací zařízení pro mimi a sociálky ... myslím, že těch pár dní to přežijeme ... po prvním porodu jsem měla štěstí na "spolubydlící" ... já jsem spíš ráda, když si nemusím nikoho všímat a s nikým si moc povídat a když mám svůj klid ... no a ta paní byla něco podobného ... a navíc obě naše holčičky byly moc hodné a vždycky jen tak zakňouraly, když něco potřebovaly ... zato vedle, tam to byl mazec ... maminka měla problém se rozkojit a to její mimi plakalo v jednom kuse ... tak uvidíme, jak nám to vyjde tentokrát ~;((

Lupitko ... s tou hematolkou mě to mrzí, ale zase dobrý, že tě takhle hlídají ~6~ ... drahoušek se to naučí píchat a za chvíli s tím nebude mít problém ~;) ... tak hlavně ať ti to zabírá a už je teď všechno v pořádku ~;((~x~

Markét ... souhlasím s Péťou ... já bych se asi normálního porodu ve tvém případě bála ... právě z toho důvodu, že by mě pak stejně asi museli říznout, kdyby se Bčko překlopilo napříč ... no ale každopádně, ať už se rozhodnou jakkoliv, hlavně ať to proběhne všechno hladce a vše je v pořádku, že jo ~;((

Pippi ... já kruh nepotřebovala, i když jsem byla dost šitá ... ale vím, že ostatní holky si to docela chválily ~;)

Evčo ... ty banky, viď ~o~ ... hlavně se moc nerozčil, abys pak nemusela rovnou někam na příjem ~;)

Mabelko ... s těma prsama jsi mě fakt pobavila ~t~ ... hlavně proto, že já se svýma F-kama "bojuju" při každém holení ... zrovna posledně jsem přemýšlela, jak to s nima vymyslet, jestli by to nešlo někam přivázat ~t~~t~

no nevím, jestli jsem nechtěla ještě něco ... ale teď se jdu zkulturnit a něco dělat

tak hezký dník všem ~z~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.