Přesně, jak píše Lenka - u přípravy pralinek je nejdůležitější správná práce s čokoládou - je totiž nutné dosáhnout správné krystalizace kakaového másla, což je velmi teplotně závislé. Proto se čokoláda tzv. temperuje - musí mít přesnou pracovní teplotu, aby byl výsledek lesklý a křupavý. Při špatné teplotě je to matné a měkké.
Formičky na pralinky se dají koupit v prodejně gastropotřeb v Kouřimské.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.