MM, já mám třeba malinkej komunistickej hliníkovej papiňák, ve kterém vařím brambory a tam to vařím pět minut a pak taky šoupnu odjištěné pod studenou vodu, poklice se otevře a u něj mi nevadí, že se studená voda dostane někdy i dovnitř - páč to stejně slévám. Ale pak mám větší papiňák se dvěma hubičkama a ten nechávám dojít, kolikrát si nožem opatrně odpouštím tu páru, aby rychleji vyšuměl a otevřu. Ale když nechávám dojít, tak když třeba vařím hovězí nebo vepřové a tam je to 30-45 minut vaření + 10 minut syčení, takže úspora tam je, než to vařit dvě hodiny...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.