| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo holky, já si pamatuju, že tady na šestinedělí sestry nenechaly mimča moc plakat... pokud to bylo v noci a už plakalo nějakou chvíli tak přišly a poradily, mě jednu noc malá taky plakala a já nevěděla co s ní, hlavně mi to bylo blbý vůči spolubydlící apod. tak po nějaké době přišla sestra a pořádně jí utáhla do rychlozavinovačky přitiskla ji na sebe na chvilku a byl klid~;) tak jsem to pak dělávala taky, jen dodnes nechápu jak jí dokázala zabalit do tak úzké ruličky~t~ nikdy se mi to tak nepovedlo~;)

Tak já už druhý den dělala mleté maso zabalené v listovém těstě a s bramborem a fakt mi to moc chutnalo~w~ ale máte pravdu, nejhorší je to vymyslet~o~

Jinak já žádné bolení nemám, ani poslíčky~d~ jen tu děsnou stydkou kost, chodím kvůli tomu jak husa~a~. Dost mi teda ale tvrdne břicho, včera jsem to krásně pozorovala na tom monitoru, spíš jsem si myslela, že jen malé tlačí na bříško a ono se stahovalo a křivka hezky běžela nahoru, zajímavé to bylo~;)

Ještě jsem si vzpomněla, Markét, taky bych si netroufla rodit dvojčata přirozeně, asi ani kdyby byla správně nasměrovaná, jsem srabík, měla bych strach, že se něco pos..... Hlavně ať vše dobře dopadne~;(( ať to dopadne tak nebo tak...

Jinak na holení se chystám až se přiblíží termín, normálně se holím teda taky, ale jelikož s taťkou už nějaký ten měsíc bohužel nesexíkujeme~:( tak pro svůj vnitřní pocit to mít nemusím... tak až tak za měsíc a to bude teprve švanda... ale poprvé jsem to zvládla taky,tak proč ne teď, že?

Zase tvořím román, ach jo~a~
tak zatím~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.