Ale ona to opravdu je úspora času. Když vařím třeba hovězí srdce nebo jazyk na polívku nebo vepřové koleno, tak v papiňáku to vařím hodinku, pak vypnu, nechám dojít i zchladnout, takže to je maximálně hodina a půl, když přidám něco navíc. A za tu dobu bych to v obyč hrnci ani náhodou neuvařila.
Brambory jako takové v něm nevařím, asi bych neodhadla dobu. Ale dusím je spolu se zeleninou, to je pa celé tak otázka půlhodinky.
Navíc je dost výhoda, že to v tom hrnci vydrží horké ještě dost dlouho, abych kvůli případnému zdržení nemusela jídlo ohřívat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.