| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte holčinky, tak v první řádě gratulace Peťce, že se maličký otočil, tím se vše vyřešilo a ty můžeš v klidu pít maliník, protože teď už bude vše jen dobré, jen co ti říkala dr.na jizvu? Je vše OK?
Pippi, ty maž na ten večírek, využij toho, že ještě můžeš a nemusíš hledat hlídání, bříško snad vadit nebude, stejně máš malé,tak se běž naposledy pochlubit~;)~;((
Evčo, ty skoro paní doktorka, jak jsi tady vyřešila ty průtoky pupečníkem, no to jsem smekala, ani já netušila, co to je, no a pak se zeptáš co to je CS~t~~t~~t~,ty jsi číslo, je to obyčejný čípek a ty čísla znamenají, jak se otevíráš, tzn.Jezinečka už je dle svého téměř připravená do porodnice, dle CS soudím Jezi, že budeš první. Taková Peťka je přesně v normě, no já svůj netuším a ani se nedozvím, protože to chce juknout očičkama, no a tady se to nedělá, tak se aspoň nemusím stresovat.
No a také mě u tebe Jezinečko trochu překvapilo,že s tatíkem už nějaký ten měsíc nesexíkujete, je to skrz tvé problémy? Jako ono s tím břichem to není fakt ono, ale že by vůbec, to ne. Takže já se holím stále, dole samo dle paměti~;)
No a Lupitko, s tou sníženou fcí šž jsem to já, mám úplně stejný problém, beru Euthyrox 100mg a jsem v klidu, protože pokud je přeléčená, neublíží ani tobě ani mimi. Všechny problémy, které mi způsobovala zmizely a já jsem v pohodě~;)
Jo a Mabelko, já v porodnici řvala furt, ty hormony se prostě nedají udržet na uzdě,jen nechápu tu sestru,že byla tak neosobní,mě říkaly sestřičky,že jsem naprosto normální,když řvu, že oni jsou zvyklé.No holky,co jste to nazažily,uvidíte,jak s váma budou ty hormony mávat~t~
No a já jdu vymýšlet něco na jídlo, jste mě namotivovaly, ale doma chybí suroviny,třeba to hovězí nebo brambory, tak dnes bude rýže a kuřecí,nebo dětem asi těstoviny,protože oni nic jiného nejí,jsou to dva rypáčci~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.