Já myslím, že je to výborný nápad. Viděla jsem dokument porodním domě v zahraničí, který byl umístěn přímo v areálu nemocnice. Šéfoval tomu nějaký prof. MUDr. (ale opravdu jenom šéfoval, samozřejmě nikomu u porodu nestál za zadkem jako doktoři v porodnici). Myslím, že v areálu větší české nemocnice by se určitě našly nějaké ty prostory k pronájmu. Doktoři z porodnice by mohli být rádi - ubylo by jim práce, řešili by jenom komplikované porody, měli by na ně víc času. A odpůrcům porodů doma by se tím vzal vítr z plachet, protože lékařská péče by byla zajištěna ve vedlejším baráku. Já bych se být těmi porodními asistentkami domluvila v nějaké pokrokové brněnské nemocnici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.