| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já dnes hodně odpočívám, jen jsme byli nakupovat a taky mě při chůzi bolí celý podvozek ~a~. V noci se mi spí už fakt hodně blbě, na bocích mě tlačí kyčle, na zádech se mi blbě dýchá a kyčle mě bolí, kromě toho mě i bolí stydká kost, mám pocit, že už se snad úplně rozestoupila ~e~, no nechci si moc stěžovat..
Taky pravá ruka mi blbne - myslím, že Chris tu psala, že jí to taky zlobí, mě brní konečky prstů a někde jsem se dočetla, že to jsou ty karpály, že to v těhotenství může dělat, já to teda předtím neznala ~l~ no, holt jsme už těhule v posledním tažení ~:-D.

Jinak co mi minule dr. měřil výšku fundu, tak já už měla 43, takže jsem zvědavá, jestli to ještě poleze. Ale snad by to břicho už mohlo taky trošku jít dolů.. No, docela už se těším, až ten pupek shodím, ale na druhou stranu si říkám, že to je pravděpodobně moje poslední těhotenství, tak by si to ještě měla užit, protože cítit pohyb miminka v bříšku je snad ten nejúžasnější pocit na světě ~k~ :-) a docela mě mrzí, že do 3 týdnů o to přijdu...

To šlehačkové cukroví musím opravdu zkusit, jste mě prostě namlsaly, takže snad v pondělí bych to upekla, jestli bude chuť a síla. Poslední dobou máum spíš chuť to cukroví konzumovat, než ho dělat, ale balkonu taky zatím úspěšně odolávám ~w~

Peťo, snad jen malý v bříšku řádil a je furt hlavou dolů.. ~;((~;((

Už si nic nepamatuju.. takže končím ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.