| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak, s babičkou už jsem se dohodla, nebude za hlídání nic chtít. Doteď jsem jí posílala tisícovku měsíčně, aby mohla dětem něco koupit, dává jim jídlo a tak, hlídá je opravdu často.

Třetí dítě je v soukromé školce, protože do státní nesmí, není doočkovaný, to bude asi až příští rok. Teď chodil v režimu 4x týdně do 15 hodin, tak holt tam bude o den míň a nebude mít možnost se tam vyspat. Ale něco mu zachovat chci, potřebuje mezi děti.

Jeho rodiče s ním nemluví.

Dám mu teď svobodu, ať si dělá co chce, když nás zabezpečí a bude dál dělat dětem tátu. Ale po pravdě mám dost velký problém s tou jeho krasavou (ona to tedy krasavice není, ale jemu to nevadí, hlavně že spolu mají báječný tantrický sex). Neudržím se, abych ji pořád nekomentovala, nenavážela se do ní, nezpochybňovala její morální kredit a nezdůrazňovala její ošklivost, a to je chyba, vím to. Musím si to hlídat a nic o ní neříkat, úplně ji vygumovat. A nekomentovat nic z toho, co muž dělá nebo nedělá mimo dobu, strávenou s námi. To je můj osobní úkol na nejbližší dny a týdny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.