| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Peti, jsi hodna, ze na me myslis ~x~
ja jsem litala po uradech, doktorech, no mam toho vseho plne kecky. Snad za to vse to vyjde pro me v dobrem.

Teda ty jsi ciperka. Ja mam pocit,ze me vse boli. Tatku mame ve skole, teda uz ma po zkousce, ale potkal kamarada z fotbalu, taky studuje, tak psal, ze jdou na jedno pivko, tak at nerodim ~t~
Kachna se dodelava, zeli a knedliky uz mam. Kubasek si dal polivku, ted zkusim, zda by si dal druhe.

Peru, ale ted teda nase veci, na mimi se snad dneska dostane... a teda uz jsem si byla v supliku vybrat ponozky do porodnice ~t~ sice pidi zacatek, ale uz je tu...

Peti, ty bastis hermos v tehu? Ja se ti tohodle bojim, i nivy. Taky to miluju, ale mam z toho bobky. Sice moje gyndr kamaradka rika, ze se smi vse a ze ona to dodrzuje ~t~ ale ja nejak bojim bojim i u Kubaska.

Evi, to te moc lituju, ze jsi se nevyspala. Ja jsem na dnesek taky spala strasne, spis nespala. jestli nejaky tlak... Jsem uz nejakou dobu chrnela fajn /predtim jsem spala snad hodku v noci, jinako jsem nemohla usnout/

Chci se jeste juknout s mamcou na Novodvorskou do par obchodu, tak uvidim, jak tam dofunim.

Hezkou odpo siesticku ~6~ (i kdyz to asi pro ty jeste bez mimisku, vidte ~;)~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.