| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
já se gruntování taky úspěšně bráním :-) Letos jsem si jenom "naježila" generální úklid koupelen. Zaplatila jsem si ho z peněz, co jsem dostala od mamky na Ježíška. Super dárek ;-)
A peču jenom co mi jde a baví. Letos to byly perníčky, linecké, kokosky a vanilkové rohlíčky a dnes jsme s holkama ještě uplácaly vosí hnízda a tučňáky, obojí nepečené a holky mi moc moc pomohly :-)
Dárky jsem letos zvládla nakoupit brzy, myslím, že jsem většinu měla na začátku prosince. Takže teď už jenom ty příjemné věci: zabalit dárky, ozdobit stromeček a uvařit štědrovečerní večeři. Jinak vlastně nemáme moc co dělat :-D Ještě bude besídka ve škole nějaké koncerty a Štědrý den.
Doufám, že vše proběhne v klidu :-)
My jedeme na hory po svátcích a vracíme se na Nový rok. Budeme lyžovat a bavit se s kamarády :-)
Mějte se krásně a klidný poslední týden.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.