Tak Vás taky zdravím při neděli, tak kamarádka před chvílí odjela, byly jsme se kousek projít s kočárkama, myslely jsme, že ratolesti usnou a pak si půjdeme v klidu sednout do cukrárny. Ano, nakonec usnuly ale spaly sotva půl hodiny a vzbudil je štěkající pes (v cukrárně!!!!
![~8~](/g/s/37.gif)
) takže kamarádky malý byl pak pěkně ukňučený a měl z naší Žofí amok a to je naše malá klidný dítě, žádný drak
![~t~](/g/s/20.gif)
no, jo což se dá dělat. Důležité je, že jsme si v cukrárně pochutnaly na horké čokoládě (já ji měla se zmrzlinou a vaječňákem) a tvarohovém dortíku
![~;)](/g/s/2.gif)
a alespoň trochu popovídaly. Taky mi půjčila fusak do autosedačky na mimčo a ještě i normální fusak, tak jsem za to moc ráda, to mi chybělo
![~R^](/g/s/10.gif)
Jinak, Peťo, jsi mě včera tak nahlodla, že jsem dnes také udělala chlebovou polívku
![~t~](/g/s/20.gif)
mňam
![~w~](/g/s/22.gif)
Majdali, to je blbý, že manža odjede v takhle blbou dobu, tak držím palce, aby se malá narodila za jeho asistence
![~;((](/g/s/3.gif)
Já teda taťku přímo u porodu mít nebudu, nebyl ani poprvé a jsem i docela ráda, když si na to vzpomenu, nevím, co by tam chudák dělal, byl by z toho asi chudák víc v šoku než já... před tím tam sice mohl být, aby mi aspoň ukrátil čekání, ale byl v práci celý den a jelikož já rodila přes noc tak jsem mu i sama říkala, že by bylo lepší kdyby se vyspal opět do práce, že ho tam ani nějak nepotřebuju, já to celé strávila v posteli, ve sprše mi bylo spíš hůř, na míči to taky nepomáhalo, ani chodit, stát... prostě mi nejlíp bylo vleže... no jo, každý to má hold jinak
![~d~](/g/s/29.gif)
. Ale pak hned ráno přiběhl a viděl malou hodinku po narození, to jsem byla moc ráda, že to stihl!!! Tak uvidíme jak to bude tentokrát...
Lupi, tak hlavně, že to pomáhá
![~R^](/g/s/10.gif)
Agnesko, gratuluju k termínu, držím palce, ať mimi vydrží do té doby
![~;((](/g/s/3.gif)
Tak já jdu asi udělat večeři pro Žofí a jdu ji uložit dnes dřív, když měla krátký poobídkový spánek, třeba zabere dřív a já budu mít klídek
![~R^](/g/s/10.gif)
Evčo, manžel
![~R^](/g/s/10.gif)
třeba pro tebe bude mít pak větší pochopení
![~;)](/g/s/2.gif)
¨
Ještě mě tak napadlo, Bberi tu dnes ještě nebyla, většinou chodí každý den
![~d~](/g/s/29.gif)
....................