| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak Vás taky zdravím při neděli, tak kamarádka před chvílí odjela, byly jsme se kousek projít s kočárkama, myslely jsme, že ratolesti usnou a pak si půjdeme v klidu sednout do cukrárny. Ano, nakonec usnuly ale spaly sotva půl hodiny a vzbudil je štěkající pes (v cukrárně!!!!~8~) takže kamarádky malý byl pak pěkně ukňučený a měl z naší Žofí amok a to je naše malá klidný dítě, žádný drak~t~ no, jo což se dá dělat. Důležité je, že jsme si v cukrárně pochutnaly na horké čokoládě (já ji měla se zmrzlinou a vaječňákem) a tvarohovém dortíku~;) a alespoň trochu popovídaly. Taky mi půjčila fusak do autosedačky na mimčo a ještě i normální fusak, tak jsem za to moc ráda, to mi chybělo~R^

Jinak, Peťo, jsi mě včera tak nahlodla, že jsem dnes také udělala chlebovou polívku~t~ mňam~w~

Majdali, to je blbý, že manža odjede v takhle blbou dobu, tak držím palce, aby se malá narodila za jeho asistence~;((

Já teda taťku přímo u porodu mít nebudu, nebyl ani poprvé a jsem i docela ráda, když si na to vzpomenu, nevím, co by tam chudák dělal, byl by z toho asi chudák víc v šoku než já... před tím tam sice mohl být, aby mi aspoň ukrátil čekání, ale byl v práci celý den a jelikož já rodila přes noc tak jsem mu i sama říkala, že by bylo lepší kdyby se vyspal opět do práce, že ho tam ani nějak nepotřebuju, já to celé strávila v posteli, ve sprše mi bylo spíš hůř, na míči to taky nepomáhalo, ani chodit, stát... prostě mi nejlíp bylo vleže... no jo, každý to má hold jinak~d~. Ale pak hned ráno přiběhl a viděl malou hodinku po narození, to jsem byla moc ráda, že to stihl!!! Tak uvidíme jak to bude tentokrát...

Lupi, tak hlavně, že to pomáhá~R^

Agnesko, gratuluju k termínu, držím palce, ať mimi vydrží do té doby~;((

Tak já jdu asi udělat večeři pro Žofí a jdu ji uložit dnes dřív, když měla krátký poobídkový spánek, třeba zabere dřív a já budu mít klídek~R^

Evčo, manžel~R^ třeba pro tebe bude mít pak větší pochopení~;)¨

Ještě mě tak napadlo, Bberi tu dnes ještě nebyla, většinou chodí každý den~d~....................

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.