Tak já bych nebyla proti tomu, aby tam byl i před tlačením, pokud by chtěl... ale spíš kvůli ukrácení dlouhé chvíle... teď mluvím za sebe, já tam totiž byla vlastně celý den bez jakýchkoliv obtíží, takže nuda... bohužel přítel byl v práci a náhradu za sebe neměl, ani následující 4 dny, které jsem v porodnici strávila, dělal v sázkové kanceláři a dělal od rána do večera... tenkrát jsem to několikrát ořvala, ale ta kráva (sorry za ten výraz), která se s ním střídala, prostě místo něj do práce nešla, dodnes jsem jí to neodpustila...kromě toho rána co se malá narodila, to stihl ještě něž šel do práce...tam nebyl
.
Ale pak na to tlačení, pokud by mermomocí chtěl, proč ne, ale já o to zas tolik nestála, možná že bych si připadala víc "jako chudinka" aby mě politoval a tím, že tam nebyl,tak jsem byla statečnější a hlavně jsem byla ráda, že jsem se držela za ta madla na té koze
docela mi to pomáhalo
. Vím, že jsem mu asi ve 2 v noci volala, jestli teda chce přijít (mysleli jsme, že tam se mnou bude než půjdu na sál) a že jsem mu rovnou řekla, že nemusí, že asi bude lepší když se vyspí a pak přijde až bude malá na světě, tak to vyšlo a byli jsme oba spokojení
stejně by mi nepomohl, jak jsem řekla, já to celé proležela v posteli
Ale to je můj osobní názor... kdyby chtěl, klidně, ale když nechce, jsem možná radši, že "si to odrodím" sama, jak už jsem psala, asi by z toho byl víc v prd... než já
Ha, vidíte, nemám sbalené kojící podprsenky
Pippi, gratulace ke kočárku
super, že jste to stihli