| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chci se zeptat na Váš názor, udělaly byste svatbu, kdyžby Vaší ratolesti byl přesně rok? Chceme svatbu až později odpoledne (moja a přítelova rodina od sebe bydlí 100 km), venku s možností ubytování, to by znamenalo, že dítko se večer uloží v hotelu s chůvičkou a slaví se dál. ~8~ V tomto období se bojím separační úzkosti, jestli to vůbec bude možné, jestli nás nebudou oddávat s malou na ruce, apod. Ne, že by mi nějak vadila, to ne, ale přemýšlím, jestli nebude jednodušší udělat svatbu až za rok. Jestli to nebude snášet líp. Kvůli ní, aby to pro ní nebyl den hrůzy a pro nás stresu. Dalš věc je, že se bude učit chodit, takže předpokládám, že s ní bude někdo muset být 105 % času, a aby nevyžadovala mě nebo tatínka. Vím, že každé dítě je jiné, ale malá bude mít rok a 2 týdny v termínu který jsme si vybrali (ještě není zamluvený na matrice). Odložili byste to??? Moc díky ~6~.
Jo, a ještě si říkám, že bych chtěla, abychom si všichni moc užili jejích prvních narozenin a trošku se bojím, že to takle zanikne ve sledu událostí. Co??? 2. 1. se objednává obřat a já se pořád nemůžu rozhodnout... Přítel chce svatbu co nejdřív, další věc je nemoc přítelovi maminky ~n~ (argument číslo 1 pro co nejdřívejší svatbu, nikdo neví v jakém stavu bude v roce 2013), také to, že teď máme peníze, jestli budou za rok to nikdo neví, další je, že mě štve moje příjmení (jiné než jejich), taky už jsem naplánovala spoustu věcí ~t~, atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.