Zdravím po víkendu! Dočítala jsem, co jste nabrebentily a opět tu vede téma JÍDLO
. Ještě že už jsem po snídani, ale chuť už mám na všechny další chody, co jste tu vyjmenovaly...
Eset, přeju úspěšný UZ! Já jdu na kontrolu zítra a už se dozvím jak s porodem. No jsem zvědavá.
Děkuju, že vám ty moje nářky na všechny těhotenské bolístky nevadí
Včera mi manžel konečně přemístil přebalovák, já přebrala jeho útroby (teda přebalováku, ne manželovy
), pak jsem balila nějaký dárky (děti byly u babičky, jinak ani nemám, kdy to dělat, protože večer jsem grogy), no takže když jsme si večer konečně lehli, tak jsem se nemohla ani v klidu převrátit na druhý bok, hned mi tvrdlo břicho a hlavně bolela stydká kost (a bolí bohužel furt, takže naprosto splňuji popis chůze staré cikánky). A taky cítím třísla, trochu jsem měla i MS bolesti, ale nic výraznýho, každopádně při každém hnutí v posteli jsem byla vzhůru, čímž jsem zase nastartovala potřebu na WC.. Spaní teda stálo za houby..
Asi už to teď lepší nebude a to jsem se těšila, jak se ještě vyspím, až budou mít děti prázdniny a miminka v břiše
Do toho si včera manžel vzpomněl, že bysme měli dát ještě našeho Espíka (auto) do servisu, protože má asi díru v topení, takže jsem zas řešila, jak se zítra dostanu k dr. a odvezu dceru do ZUŠky a jak je dopravím do a ze školy. Školu mají sice asi 400 m, ale já jsem teď fakt z chůze děsně rozlámaná, přitom jsem jinak takový chodec
, až je mi stydno, jak si teď furt vozím zadek
. No nakonec mi manžel půjčil svoji služební Audinu, což je zase už pro mě strašnej nezvyk po Espíkovi, snad si zase zvyknu
, on si může v práci půjčit jiné služební, tak aspoň že tak, jinak by mě musel zítra vozit a to by bylo celý odpoledne v čudu.. Doufám, že do středy to dají v servisu do kupy.
S taškou do porodnice už finišuju, ještě pantofle a snad to mám. Ještě mě čeká připravit balík věcí na mimíse, ale to snad stačí až mezi svátkama, teď už na to nějak nemám chuť. A taky ještě musím vyprat látkový plínky, který jsem měla uložený, jsou nějak zatuchlý
. To budou minimálně 2 pračky..
Teď mám dilema, jestli se pustit do toho šlehačkovýho cukroví, protože mám pocit, že když ho nezkusím, tak o moc přijdu. To je hrozný, že já to tady četla!