| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím po víkendu! Dočítala jsem, co jste nabrebentily a opět tu vede téma JÍDLO ~w~ ~t~. Ještě že už jsem po snídani, ale chuť už mám na všechny další chody, co jste tu vyjmenovaly...

Eset, přeju úspěšný UZ! Já jdu na kontrolu zítra a už se dozvím jak s porodem. No jsem zvědavá.

Děkuju, že vám ty moje nářky na všechny těhotenské bolístky nevadí :-) ~x~

Včera mi manžel konečně přemístil přebalovák, já přebrala jeho útroby (teda přebalováku, ne manželovy ~t~), pak jsem balila nějaký dárky (děti byly u babičky, jinak ani nemám, kdy to dělat, protože večer jsem grogy), no takže když jsme si večer konečně lehli, tak jsem se nemohla ani v klidu převrátit na druhý bok, hned mi tvrdlo břicho a hlavně bolela stydká kost (a bolí bohužel furt, takže naprosto splňuji popis chůze staré cikánky). A taky cítím třísla, trochu jsem měla i MS bolesti, ale nic výraznýho, každopádně při každém hnutí v posteli jsem byla vzhůru, čímž jsem zase nastartovala potřebu na WC.. Spaní teda stálo za houby..~d~ Asi už to teď lepší nebude a to jsem se těšila, jak se ještě vyspím, až budou mít děti prázdniny a miminka v břiše ~a~

Do toho si včera manžel vzpomněl, že bysme měli dát ještě našeho Espíka (auto) do servisu, protože má asi díru v topení, takže jsem zas řešila, jak se zítra dostanu k dr. a odvezu dceru do ZUŠky a jak je dopravím do a ze školy. Školu mají sice asi 400 m, ale já jsem teď fakt z chůze děsně rozlámaná, přitom jsem jinak takový chodec ~l~, až je mi stydno, jak si teď furt vozím zadek ~a~. No nakonec mi manžel půjčil svoji služební Audinu, což je zase už pro mě strašnej nezvyk po Espíkovi, snad si zase zvyknu ~;), on si může v práci půjčit jiné služební, tak aspoň že tak, jinak by mě musel zítra vozit a to by bylo celý odpoledne v čudu.. Doufám, že do středy to dají v servisu do kupy.

S taškou do porodnice už finišuju, ještě pantofle a snad to mám. Ještě mě čeká připravit balík věcí na mimíse, ale to snad stačí až mezi svátkama, teď už na to nějak nemám chuť. A taky ještě musím vyprat látkový plínky, který jsem měla uložený, jsou nějak zatuchlý ~j~. To budou minimálně 2 pračky..

Teď mám dilema, jestli se pustit do toho šlehačkovýho cukroví, protože mám pocit, že když ho nezkusím, tak o moc přijdu. To je hrozný, že já to tady četla! ~o~ ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.