Však já jsem tomu mýmu víceméně nařídila, že mi musí natočit jak dítě leze ven, protože mě to zajímá
. On to naštěstí chápal, předtím se mohl koukat jak chtěl, ale já bych tam musela mít zrcadlo. A teprve u třetího porodu mě to popadlo (protože, co kdyby byl poslední, žejo?). Tak aspoň jeden záznam mám
Tak mám v troubě poslední plech toho šlehačkovýho cukrovíčka, zatím tedy chválím, jen jsem místo ztuženého tuku dala máslo, protože jednak ho nemám a jednak ho víceméně nepoužívám. Ale výsledek je zatím
, půl dávky jsem obalila ve vanilkovém a druhou udělám ve skořicovém. Hlavně jsem nadšená, že se s tím těstem perfektně pracuje, ta smetana mu dá super konzistenci, je vláčný a bezvadně se vykrajuje. Takže díky za nový poznatek, jsem zvědavá, co tomu řekne zbytek rodiny, ta nejmladší se oblizuje (a já taky)
a mám pocit, že to budu muset hodně rychle odnést na balkon
Bberi, tak CS2 to je v pohodě na vícerodičku v tomhle týdnu, ale ono se to pak může změnit z hodiny na hodinu..
Ale přála bych Ti, abys to buď rychle odbila teď před nebo pak až po svátcích
My máme dnes k obědu zbytek od včera, což je zapečené věpřové s cibulkou, smetanou a brambory, pokud by měl někdo zájem, velmi jednoduchý recept a dělá se sám v troubě (včetně přílohy), takovéhle obědy mám ráda
Už na mě pípá trouba tak musím běžet