| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte všechny po víkendu, moc toho teď ani nenapíšu, protože nemám moc čas dočítat, ale aspoň něco jsem přečetla,no a jak vidím,tak už jste všechny rozbolavělé, takříkajíc "na spadnutí". No holt se to blíží, v sobotu máme Štědrý den,no a potom už se to začne rozjíždět.Holky,na jednu stranu se těším,na druhou mám trochu strach. Evčo, ty jsi otevřená na 2cm,to už je také začátek, aspoň jak já to vidím (kdyby ne,tak mě opravte),čípek zanikl a ty se začínáš otevírat.Já když jsem byla v porodce s porodníma bolestma po třech minutách, tak jsem byla otevřená na 1cm.Ale to je tak individuální, můžeš s tím běhat ještě třeba 2 týdny a nález může být stále stejný.No a také třeba zítra už to začne. Mimi se už dere na svět, co naděláš~d~
Jinak víkend v klidu, byly jsme na filmu Kocour v botách, 3D, no měla jsem zážitek, neskutečné, ale trochu nám to zkazil manžel od ségry od manžela,on žárlil jako prase,že Manu vzal vlastní ségru do kina a ještě jí a malé zaplatil vstupné.Vlastní ségře.Máme ji moc rádi, bylo to fajn,ale ten magor hlídal tu mladší a otravoval,že ona z toho neměla nic.No a včera pourážel celou rodinu,mému manželovi vypisoval do buzerantů a podobných nechutností,takže už na ni všichni tlačíme,aby od něho odešla. Bohužel mají spolu dvě holčičky,jedna má 5, druhá rok.Ale on je i nebezpečný a agresivní,takže jí snad bude líp samotné.No jsem zvědavá, jak se to vyřeší. Mám pocit,že všechny tyhle hnusné věci a řešení vztahů se dějí na Vánoce,i já jsem končila s ex na Vánoce,moje ségra také, kamarádka jakbysmet,zvláštní.
Jezinečko, s tím vařením bych to neřešila,ti moji dva jí jako ptáčci,takže žádné velké hrnce nepotřebuju, vařím normálně,jako pro dva dospělé. Uvidíme časem~;)
No tak pro teď asi vše, jinak jsem na tom stejně jako vy,v noci už poslíci(nikdy jindy jsem je neměla),bolestivé tvrdnutí břicha,spím špatně,už se i těším,až bude venku.No a v sobotu jsem si byla obhlídnout pokoje,kde budu ležet po porodu,no spadla mi brada,je to bomba,přímo hotelový pokoj v vlastní koupelnou a ještě s místností pro návštěvy,televize,internet,no asi se mi odtama ani nebude chtít:-)No a mám to tam asi pět minut autem.Zapomněla jsem na rozkládací kožený gauč pro manžela,kdyby chtěl se mnou nocovat.Ale tu vymoženost asi nevyužijeme.
Tak a prý jen kouse a zase tvořím román, Mambo,jak to děláš, že dokážeš vystihnout třema větama téměř vše, praktická každým coulem~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.