| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hoj holky,
tak já dnes absolvovala opět zubařku, tak mi provizorně spravila zoubek a pak naběhnu po šestinedělí... to bude porod (třetí~t~), zítra ještě na monitor a pak do Štědrého dne klid od doktorů~;) teda doufám!!!

Evi, Beri, máte ty porodní cesty hezky připravené, jen tak dál~;)

Markét, není divu, že je ti těžko... ono stačí jedno v bříšku natož ty ten tvůj páreček, tak se šetři, ať užiješ pohodové Vánoce, ale to ne, viď pečeme, vaříme~z~ jojo...

Holky, já mám nějakýho hroznýho aktivistu v tom břiše, to jsou pohyby, co provádí, pořád mi tam jezdí někde nějaká končetina... včera mi tak strašným způsobem dloubal v třísle, že jsem ho musela usměrňovat taky dloubáním, to je vám taková bolest!!!! Kamarádka včera nevěřila když jsme pozorovali jak se mi ukrutně vlnilo břicho... na to nějak nejsem zvyklá~;)

Jinak já teda spím kupodivu docela dobře~d~ možná i tím, že chodím spát později, tak jsem unavená a zaberu hned, akorát ráno se vzbudím a je mi líto, že už je ráno~t~ a říkám si, že bych ještě chrupkala třeba 2 hoďky. Dnes v noci jsem ani nebyla na záchodě~a~, jak tvrdě jsem spala a mám pocit, že jsem se snad vzbudila v té samé poloze, ve které jsem usnula~t~. Je to divné, ale mě až teď občas přijde jak kdybych nebyla těhule, ano, je to třeba jen na pár minut, ale je to divný, co? ve 36.týdnu~d~~a~

Tak přeji hodně sil na zvládání vánočních příprav a zároveň konce těhulkování~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.