| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hezky vecer,

jukam, ze vsechny funite, hekate a trpite ~:-D ja taky. Ted jsem dala pect posledni plech kosicku. A jsem hotova az beda. Hlavne me tak divne boli bricho, je mi divne od zaludku. No snad to bude jen pocasim, ze ma byt chladneji.

Tak nejak se tesim, az bude po vanocich, myslim Stedrem dnu. Ze pak budu klidnejsi.

Jen co jsem ted precetla, Carol, urcite by tve svagrove prospelo byt bez toho blbce, ale ono si to samo priznat, ze je to spatne, je hodne tezke. Tak drzim palce, at se ji brzo od nej ulevi.

Varite pekne. My vcera kachnu se zelim a knedlikem. Dneska to jeste bylo. Delam hodne kyselo sladke zeli. Ale vcera jak me palila zaha, uf. Tak dneska jsem jen tak lehce knedlicek a zbytek masicka po Kubaskovi.

Zitra vubec nevim co uvarit. Mozna rajskou, ale s kolinkama. Ja to mam nejradeji s knedlikem, ale kdyz byl ted a oba kluci jedi nejradeji jen kolinka ~:-D nebo nejaky platek veprovy s ryzi. Vubec nemam napad.

Ja jsem nakupovaci maniak ale teda jen v obchode s jidlem. A ted uz posledni dobou me to neba, coz hlavne ocenuje tatka (ze neutracim~t~) ale pak doma place, ze nic neni k mlsani a rika, uz aby ti bylo dobre ~t~ A to potrebuju nakoupit jeste veci na naplne do kosicku a chtela bych zkusit tvarohovou stolu, co pece kamoska. Vynachvaluje si ji, tak ze bych se ukazala~;)

Dneska jsem si odpo schrupla s Kubaskem, ale ze bych byla vyspala a ciperna.... Si muzou piskat maminky, co jeste nemaji mimi... to se to pak odpociva, nabira sil... ~;)~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.