Řekla bych, že vám dlužím moje vlastní odpovědi na mé otázky. Takže: 1. Ne, letos nepeču. Výjimkou jsou americké cookies - ale ty nejsou vánoční pečivo, peču je i během roku. 2. Ano, jako každý rok. 3. Jak se to vezme. Když někdo vypeče mě, tak mě to pochopitelně štve. Když někoho vypeču já (byť nerada a neplánovaně), musím si to srovnat se svým svědomím a pokud to jen trochu jde, tak i s vypečenou stranou...a ani jedno není až tak snadné. 4. Plánuju píct na hloupé řeči druhých lidí. Nazdááár!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.