Lupitko, jo jo, já také beru,ale Euthyrox 100mg ráno každý den, jen nechápu to tvé dávkování, upřesni. No a mě se to teda zlepšilo převelice, ale bez prášku nedám ani ránu. Mám výsledky spíš na té spodní hranici,což je dobře a další kontrolu až začátkem března,takže potom uvidíme,jestli mi to trochu nesníží.
Jinak jsi tu zůstala chudinko na noc sama
)),holky asi všechny zalehly brzy,no ráno tu bude určo zase plno.Já jdu ráno na odběry krve,už potřetí,no a také na streptokoka,na to se teda netěším,tady se to neodebírá na gyndě,ale v laboratoři,no potěš. Musím na ráno natáhnout budíka.Jsem Carlosovi říkala,že u nás se dělají krevní testy jen jednou,tak na mě hleděl,že jak poznají, že je vše v pořádku i na konci těhotenství,tak jsem se smála,že se podívají na obličej,no a když je bílý, tak je mamina anemická. No a on mrkl na mě a říká, že jsem anemická
Tak si ty odběry mohl odpustit,ne?
Jinak se ale cítím jako na houpačce,jednou jako bych ani nebyla těhotná,jak psala Jezinečka,tak přesně stejně,no a druhý den mám pocit,že za chvíli budu muset do nemocnice.No tohle poslední období není teda nic moc a abych se přiznala,ani mi to bříško nebude chybět,už se těším,až se budu moc normálně ohnout,obléct a chodit bez neustálého tvrdnutí a pocitu,že se každou chvíli počurám.
No a jak já vás čtu, jak pečete a makáte,dnes jsem teda také makala, ale to pečení jsem prostě zasklila,no možná ještě něco udělám,protože je mi líto,že už v sobotu jsou Vánoce a tady nikdo nemá na nic čas, dnes mi to došlo i líto,protože ještě nemám ani dárky pro děti a manža nemá furt čas,tady už bude jedenáct a zatím není doma. Vím,že to všechno stihneme,ale nemám ráda tady ten blázinec a vše na poslední chvíli, no nic, tak jsem si postěžovala,hodím sprchu a jdu se z toho raději vyspat, ráno se na vás těším.