Přidat odpověď
Dobré ránko, tak mě se dnaska taky spalo celkem dobře. 3x na záchod a před sedmou už jsem si lehnout nešla, páč mě brněly ruce a bolely ramena.
Dneska přijde sestřenak tak budeme péct chaloupky. A asi jí využiju, že mi rozvěsí výzdobu.
Zítra s ní jedu na drobný nákup a na obídek.
My ještě nemáme ani dokoupené dárky, ani stromeček. To snad ve čtvrtek s mm dotáhneme do konce. A asi uděláme i nákup potravin, at to mám z krku a v pátek už si udělám jen salátek a vánočku. Polévku jako tradičně vaří moje babička a naši jedou s řízkama ve velkém tak se tam ty 4 plátečky ztratí a já si tím nebudu zasmrádat byt.
Včera večer jsem taky o mimískovi skoro nevěděla, až jsem měla trochu strach, ale snad je všechno v pohodě.
Caroll ta tvoje švagrová to nemá lehké, tak to snad pořeší co nejdříve. A s cukrovím si hlavu nedělej, no tak nebude, upeč třeba nějakou sladnou mňamku na plech a je to. Nebo já mám úžasný recept na vánoční štolu pokud by byl zájem je z hladké mouky s PDP a tvarohem. Dám receptík do deníčků já jí mám moc ráda a dost často ji dělám i přes rok.
Předchozí