Zdravím po ránu holky, tak jste mě potěšily a spravily náladu, před chvílí jsem se vrátila z labiny, vzali mi krev a vyšetřili moč,ale streptokoka neudělali,prý jestli jsem se po ránu před vyčuráním myla,no jasně že myla.No a to je ta chyba, zítra repete a nesmím se tam dole umýt,musím být špinavá 12hodin,no fuj,jsem řekla,že teda u nás se můžeme pěkně vymydlinkovat,ale když to chtějí,mají to mít.Stejně pak budu muset čekat týden na výsledek,to možná dřív porodím.
No a Jezi s tou krví, tady dělají ty odběry kompletní,včetně HIV, nejen KO,co kdybych se třeba včera někde nakazila,ne?
Evči, vůbec nejsi krkavčí matka,ani žádná z nás,prostě to tak příroda zařídila,že zase všechno musíme odnést my,ženské a chlapi si to potom jenom zapijí. No je to vše hezké a romantické,ale jen do té doby,než ztvrdne břicho,nebo když zakašlete a skoro se počuráte,protože hlavička tlačí a tlačí,no ke konci už jde všechna důstojnost stranou.Já myslím,že jsem si toho užila až dost a teď už budu vychutnávat ten normální život v přelehlém tričenku (hihi, to nevím).No a navíc se také těším na ty nožičky,co mě tady kopou do žeber,už je dokážu nahmatat včetně patiček,oni jsou ti mimísci tak blízko a přitom ještě strašně daleko
A vánoční atmosféra, Peti, děkuju za povzbuzení,máš naprostou pravdu, upeču štolu (no snad se povede, když tobě to jde všechno tak lehce) a dnes bych chtěla ještě linecké,to je jednoduché a přitom mnamka, no a to bude asi vše. Stromeček už máme do 8.prosince,tady se to tak dělá,ale holky, v tom vedru to stejně žádné Vánoce nikdy nebudou.
Jezinečko, také se to hezky čte, jak máš všechno připravené, tak pozdravuj potom babi a hezky se rozšoupněte
No a dárky nakoupíme kdykoliv, ty obchoďáky jsou narvané k prasknutí zbožím a já mám u pokladen výhradní právo se předběhnout, protože tady jsou pokladny pro těhotné a tam vás musí pustit. Takže jako vždy, vše na poslední chvíli, ale snad to klapne.
No a všem, co byly na kontrolách (Eset,asi to neřeš, UTZ někdy děsně zkreslují),gratulace, a těm, co jdou, tak ať slyší jen pozitivní zprávy. Už se těším na nové zprávičky.
Marki, na tebe jsem special zvědavá, protože ty jsi hrozně odvážná,ale doufám,že také moudrá a v případě nebezpečí pro mimísky se necháš přemluvit, myslím na tu drobinku maličkou B-ko
A poslední věc, o švagrové vás budu ještě informovat, protože myslím,že se budou ještě dít věci, ona už si je vědomá,že žije s psychopatem, ale bojí se cokoliv udělat, protože tu jde o život. No potom písnu, tak papa holčinky, jdu udělat Seboškovi kakao, je to jeho ranní rituál
.Cájí ještě chrní