Drahá Pepino, pokud chceš dospělejší diskusi, tak by nebylo od věci přestat vystupovat jako anonym. Já osobně bych nepřidávala příspěvek do diskuse o porodnici, kde jsem ani nebyla a vím jen něco z doslechu. No ale já jsem náhodou narozdíl od Tebe ve Vrchlabí rodila a rozhodně to nebylo bez komplikací - měla jsem preeklempsii + chřipku a světe div se, doktoři to zvládli a já mám na porod ty nejhezčí vzpomínky. Přijde mi k smíchu, jak si plno lidí myslí, že citlivý a lidský přístup je v rozporu s profesionalitou. Oni jsou tam samozřejmě schopni udělat i císařský řez, ale neuchylují se k tomu zbytečně... A reklamu si dělat nemusí - tu jim dělají spokojené maminky... Nepracuješ náhodou u konkurence? :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.