| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím,
dnes jsem strávila čtyři hodiny v Podolí ~o~ plus ještě čas před, kdy jsem musela v kartotéce změnit příjmení a adresu. Pak jsem šla k sestrám, kde mi nepříjemná sestra vynadala, že nemám doklad o krevní skupině (co to sakra je? prý mi to měl vystavit můj gynekolog, to, že mám krevní skupinu napsanou v průkazce, není podstatné), pak za to, že mi nedělali podruhé ve 30tt test na syfilis (cože??), změřila mi tlak (kolik mám mi neřekla) a místo aby mě zvážila se zeptala, kolik vážím a zapsala to do průkazky. Pak mě poslala čekat na chodbu, že si mě zavolá doktorka. Zeptala jsem se, jestli mám jít taky na monitor (byl naproti), tak protočila oči a řekla že neví, že to si rozhodne doktorka. Doktorka mi udělala ultrazvuk, jak je dítě velké mi neřekla, protože jí to prý nechce monitor ukázat, ale velikost odpovídá stáří dítěte. Pak jsem šla na monitor, ale miminko zrovna usnulo, tak mě tam pořád šťouchali do břicha, aby se probudilo (marně). Po půl hodině mě poslali na porodní, ať mi to tam vyhodnotí. Chtěla jsem si dojít na záchod, jenže byly zamčené, protože uklízečka zrovna uklízela, tak asi nechtěla, aby je někdo znečistil. Na porodním mi řekli, že musím jít za půl hodiny znova, tak jsem šla na krev kvůli tomu testu na syfilis, jenže už bylo 15:06 a krev odebírají jen do 15:00. Načež jsem šla znova na monitor, ale miminko stále spalo, takže mě šťouchali do břicha, musela jsem vstávat, sedět, otáčet se... mezitím mi uklízečka vytírala pod nohama, protože už skoro končili. Po čtyřiceti minutách jsem běžela opět na porodní, kde už mě propustili domů.

No fakt zážitek, já se tam tak těšila, ale teď mi skoro naskakují pupínky při představě, že tam mám jít za týden znova.
Omlouvám se za román, musela jsem se podělit o skvělý zážitek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.