Pipi já ten syphillis mám, ted na konci listopadu.
Evčo no ty jsi fakt blázen s tou tůrou, hlavně se ted už na takovéhle dobrodrůža vyprdni.
Caroll, story z autobusu, fakt neuvěřitelné.
Holky já s tím neosobním přístupem až tak hrozně nebojuju, je mi to celkem jedno, jsem splachovací. Ale při prvním těhu na JIP byla fakt hodně nepříjemná sestřička a nakonec si se mnou i celkem lidsky povídala. Pak tam byla jedna která byla naprosto úžasná, dokonce nám nabalila čípky na bolesti břicha, co jsem po operaci dostávaly. Takže jsem si ho přibalila do porodky.
Dneska jsem di nachala přinést hlubokou korbu, autosedačku, polohovací klínky a vaničku. První várka potahů z kočárku je vypraná, zítra duhá. Vaničku taky vydrbu. Ted jsem si vzpomněla, že jsem předloni dělali hromadnou štědrovečerní večeři a v té vaničce jsme míchali bramborový salát
Už mám připravené hadříky pro mimi z porodky a ještě si dobalím trošičku hyg. potřeba a budu zbalená i já.
Děkuji za tip na tu colu před monitorem. To je dobré vědět jedu tam příští úterý, tak to se tam Pipi možná uvidíme ne??? Na kolikátou jsi objednaná, já na 8h. Pokud bysme se nějak míjely mohli bysme dát třeba čajík, pokud nebudeš spěchat.