| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hezké ránko, u nás pocukrováno sněhem, docela idylka, ale má se zase oteplit a pršet ~7~.

Nechtěla jsem to tu načínat, ale už mi to fakt nedá... jsem totiž děsně hotová z toho, jak furt všude na všech programech řeší Havla ~8~. Já chápu, že to byla osobnost, která byla důležitá pro naše dějiny a měl velké zásluhy, ale připadá mi, že to fakt přeháněj..dělaj z něj úplnýho svatýho a to on teda rozhodně nebyl ~a~~a~. Musím dát za pravdu manželovi, kterej prohlásil, že je jediný štěstí, že neumřel na Vánoce, protože by byly totálně zkažený ~4~. Omlouvám se za výlev, ale už mi to fakt leze na nervy.~o~

No, teď už k tý mý včerejší kontrole.. Pippi, asi byly včera nějaký skvrny na slunci, protože já jsem si to taky užila.. Nejdřív jsem letěla do nemocnice namonitor, šla na gyn. oddělení, jako minule. Tam mi nejdřív sestra poučila, že mám chodit dřív, tak jsem jí vysvětlovala, že mám hned potom poradnu a že nejsem místní, tak to teda vzala.. Nakonec mě poslali rovnou na porodnici (tj. o patro výš), že tam se mnou už rovnou sepíší porodopis, když už jsem ve 36.týdnu. Tam se mě ujala moc hodná PA, nejdřív zase dlouho hledala tu naši Béčkovou lumpici, ta se teda umí schovat ~;). A pak sepisovala nějaký ty papíry, ještě nějaký jsem dostala domů s tím, že je mám donýst buď příště, nebo k porodu vyplněné. Takže tam vše dobře dopadlo a monitor byl prý ukázkový. Od vedle byl slyšet křik nějaké rodící maminky, fuj, se mi to úplně připomnělo ~n~
Pak jsem letěla k dr., přišla jsem tam o půl čtvrtý, a na řadu jsem se dostala až asi v 18:10 ~8~. No děs! Sestřička si stěžovala, že neví, co tam dneska ten doktor s těma ženskejma dělá ~j~, ale že to hrozně protahuje..
Takže doktor mě nejdřív vyšetřil, prý se nález od minula pohnul, že prý se čípek zkracuje a měkne, ale když jsem pak koukala, kolik CS mi napsal (čekala jsem tak 5), tak to bylo místo minulého 3 už 3-4 ~t~, tak to mi zase takový posun nepřišlo.. Pak mi teda řekl, že tu moji porodní záležitost konzultoval na klinice (asi myslel FN v Hradci Kr.), a že tam prý bez problémů tyto případy rodí přirozeně, takže by do toho teda taky šel, když už to je čtvrtý porod. Leda prý bych byla prvorodička, tak by to byl jistý císař.. No, tak to mi trošku zvedlo náladu, ale beru to tak, že nakonec může být stejně všechno jinak..
Na kontrolu jdu zase za týden, tj. 27.12., opět včetně monitoru. To se prý už teda domluvíme, že jestli se nález nepohne (nebo nezačnu rodit do tý doby), tak by mě hned po novým roce přijal k indukci. Možná prý už nejlíp v neděli 1.1. večer.. No to mu budu muset příště rozmluvit, aby to aspoň o den posunul, ne že bych chtěla na silvestra nějak slavit a užít si nový rok, ale proto, že v pondělí mají děti ještě prázdniny a babička má možnost hlídání až od úterka, resp. pondělí večer, tak prostě kvůli rodinné organizaci. Tak snad s ním bude domluva to o ten den nebo dva šoupnout...
Pozitivní také je, že jsem od minula nic nepřibrala, výška fundu 46 cm ~8~. Ale zase negativní, že mi našli streptokoka (to mám poprvé), ale prý to je běžná věc, tak si nemám dělat starosti, jen že mi u porodu dají ATB. No, syfilis teda nemám ~t~ a ty odběry krve na krevní obraz mi teda dělali 2x za celé těhu - na začátku a teď na konci..

Už mě nic nenapadá, musím jít něco dělat, mám na dnešek seznam úkolů dlouhý (i když samý prkotiny, ale dohromady to dá vola ~;)) a k tomu má přijet můj táta na návštěvu, tak toho pak asi moc nestihnu ~j~.

Omlouvám se, že nereaguju, ale už jsem opět vše zapomněla a nestíhám ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.