Přidat odpověď
Ahojky,
tak já tady studuju průkazku a ten syfilis asi fakt nemám. Já z toho prd přečtu, doktorka strašně škrábe a jsou to samé zkratky, ale nevidím to tam. Jako na potvoru má zrovna tento týden dovolenou, takže tam nemůžu ani zavolat. Sakra, mně se to tak strašně nehodí jet do prahy na krev, dneska čekám na balíček a zítra jedeme na celý den pryč.
Petro, Mambo, i všechny ostatní, na čaj zajdu moc ráda, ale dám vědět, jestli to zvládnu toho 27.12., protože vážně přemýšlím o tom,že se přeobjednám - 27.12. mám manažel ještě dovolenou a pravděpodobně nebudeme nikde poblíž Prahy.
Ad V. Havel - bojím se to říct nebo napsat, ale já ho za svatého rozhodně nepovažuju a i když uznávám, že jako bývalý prezident si pocty zaslouží, dost mě to otravuje, že tomu povinnému truchlení není úniku.
Holky, od včerejška mě tak strašně bolí ta stydká kost, že nemůžu skoro chodit. V noci jsem se vzbudila při každém pohybu, nějaký polštář mezi nohama absolutně nepomohl. Včera mi doktorka řekla, že to je tím, že dítě už je hodně dole v pánvi a na tu kost tlačí hlavičkou.
Předchozí