| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cus holky,

koukam, ze vy uz po obede a ja teprve snidam. No ja jak se vcera zridila, tak jsem to proste musela dospat, aby se telo dalo trochu do kupy. Ale jsem i tak unavena i tak. Jsme fakt kopyto.

Ad Havel - ja k nemu mela dlouho neutralni vztah, ale vylozene se mi zosklivil, kdyz mu umirala 1.manzelka a on uz chodil s Dasou. To je neodpustitelne. To uz mam radeji Klause.V hodne vecech s nim nesouhlasim, ale libi se mi ten jeho pragmatismus vuci EU, ze brani ceske zajmy a ze se neomluvil Sudetskym Nemcum.

Ad krevni testy - mne je taky delaly jen 2x. HIV neg mi vyslo negativni a zrejme se na mne jukli a rekli si, ze nejsem zadna rajda a uz mi je neopakovali. Krevni skupinu mam pouze v prukazce. Nemyslim si, ze by to melo byt nekde jinde. Vzdy si berou jen prukazku, tak tam vse potrebne musi byt. Nikdy se nikdo neprohrabava tunama prilozenych vysetreni, pokud neni nejake riziko.

Joo, ad ta 15 leta mamina - naprosto s Vami souhlasim.Dite ma dite. Nevim, co budou mit oba za zivot. ~a~Myslim, ze antikoncepci nebrala, protoze jak jsou rodice silne verici, predmanzelsky sex je vlastne tabu, ona ho praktikovat nemela. No ale skutek utek.

I kdyz ja to stene nechapu. Ja v 15 nevedela ani co to je francouzak. Nejsem moc odvazana z toho, jak deti dnes strasne rychle dospivaji. Rikam Jirkovi: "Elisku ve 12 zavru a pustim v 25,aby mi na ni zadny "prasak" nemoh"" ." Omlouvam se,za to slovo.

Jo Pippi - pises, ze mezi svatky nekam pojedete. Super, ze vypadnes, ale neni to riziko? Nechci ti do toho kecat, ale ja uz su sragora, ja se budu drzet nasi rodne hroudy.

To je zase saga....Tak radeji cauky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.