| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holčiny ..

Markét jsme na tom stejně s tím Havlem ... beru ať ho řeší, ale denně??? Pořád dokola ... pořád to samé i ve sportovních novinách atd už mi to leze krkem ...

Ten sifilis mě Peti taky pobavil :-D ... jinak ty testy mám také 2x - naposledy ve 30tt ...

koukám, že v těch poradnách jsou na facku všude ... v pátek jsem byla naposledy na gyndě .. v pondělí volám do porodky, že se mám objednat na poradnu ... tak si vyslechla co a jak a že musím do kardio ale ti přes svátky nepracují atd .. tak si mě tam chvilku přehazovali na telefonu až to skončilo tak že mám přijít v úterý ... no ... byla jsem tam včera ... čekala jsem tam 3,5 hodiny to samo o sobě je fakt ne pěst - na co se pak objednávám? ... no pak jsem přišla k doktorovi, který se začal chovat stylem aproč tahle doktorka tohle a proč tahle tohle .. tak jsem nevydržela .. doktora jsem sprdla, že já jsem medicínu nestudovala a od toho aby mi řekli jsou tam oni a ne já, že já jsem auditor a můžu mu max udělat audit efektivnosti práce kde by po mé jediné návštěve akorát tak propadli atd .. fakt jsem měla asi 5min monolog zakončený tím, že se asi spletl nebo vypadám tak dobře, ale že 15 už mi bylo dávno aby si mohl dovolit se takto chovat tak ať se ke mně nechová jako k dítěti .. doktor zrudnul, začal koktat .. nakonec se omluvil a poklračovali jsme normálně ... jsem zvědavá jak to bude pokračovat ...

malinká je stále úúúúplně nahoře co to jde a hlavičkou ... ta se prostě nehne .. asi se jí tam líbí je tam jak v křesílku tak co by se otáčela ppotvůrka ...ale ta kost mě bolí taky a přitom je tak vysoko .. ani jsem se na to radši neptala...

a koukám chřipajzny zas začínají řádit .. tak holky ať je všem líp a já si asi dám něco s česnekem aby se mi to vyhlo ...

Pippi prosím Tě .. nic jste miminku nezkazili ... ono je to jedno :-) když jí nebudete šidit na dárcích :-D bude to jedno i jí ,-) ... mám v práci kolegu :-) jmenuje se Štěpán a narozeniny má 23.12. :-)taky to nijak neřeší ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.