| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evčo, to je krásný s tou vaší rodinou, až mě to dojalo. Naše rodiny jsou "jiné", možná si pamatujete, co jsem tu psala o předsvatebním stresu, kdy nám teda rodina rozhodně nepomohla ani psychicky. Když my za nimi nepřijedeme, oni za námi rozhodně nepojedou. V novém bytě bydlíme od poloviny srpna a ještě nás tu nikdo nenavštívil. Tchán prohlásil, že přijedou, až bude důvod - asi vnouče. Je fakt, že my si doma sami dva Vánoce moc neuděláme, letos to neřešíme, nic nepořizujeme a nijak to neprožíváme. Když budeme u rodičů, bude aspoň ta atmosféra.
Jinak manžel si někdy asi moc neuvědomuje, že mám před porodem. Nejen že nás nahlásil na návštěvu rodičů o Vánocích, on dokonce slíbil návštěvy i babičkám. To znamená, že během tří dní hodlá navštívit moje rodiče, svoje rodiče - tam bude i švagr se švagrovou a neteří, dvě babičky a dědy. Fakt "pohoda". Já jsem původně řekla, že nikam nejedu, že pokud nás někdo bude chtít vidět, tak přijede za námi, že je snad pochopitelné, že před porodem nechci jezdit od čerta k ďáblu. On řekl, že za náma ale nikdo nepřijede. Na to jsem řekla já, že když jim nestojíme za návštěvu, nestojí za návštěvu oni mně. Ale on to tak nebere, on to neřeší, bere je takové jaké jsou, já to nedokážu. Před chvílí mi volal, jestli nepůjdeme na večeři se známými 28.12. Mně se teda vůbec nechce, na tu večeři bychom taky jeli 30km a mně se nechce ani s těmi známými, ani tu dálku. Tak já nevím, jestli to já přeháním, když chci mít svůj klid, nebo on si nedokáže uvědomit, co to pro mě obnáší.
Ohledně cesty do porodnice jsem klidná, ale až to na mě přijde, chci být sama s mým chlapem, v klidu se vykoupat, připravit si věci a vyrazit, nedokážu si představit mít u toho zvědavé rodiče a ségru.

Majdali, díky, já to s těma jménama i narozeninama taky tak vidím, záleží na rodičích, aby děti neodbyli. Moje mamka má třeba narozky 27. prosince a rodiče ji opravdu šidili, nikdy nedostávala dárky, protože je přece dostala k Vánocům a nejspíš neměla ani žádnou oslavu.

Markét, držím ségře palce, ať se to nijak nerozjede, jsou i lidi, kteří s tím mohou normálně žít ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.