Pippi, promin, ale ta tva rodina je na zabiti.Mne to fakt vytocilo, co jis napsala. Hodne by mne to mrzelo, ale o to vic, bych myslela sama na sebe a mimco.
Hele, zkus pred manzelem vic hekat a vic se nechat obskakovat a nechat si pomahat (pokud by to nebylo od tebe prirozene - jako ze jsi hodne pohybliva, tak to nafinguj). Treba mu to dojde!
Nejsi nenormalni, ze chces mit svuj klid. Ja ho chci mit taky. Rada vsechny uvidim, ale jsem jim vdecna, ze sami rekli, ze tu nebudou pres noc. Mne kdyz prepadnou bolesti, tak tu chodim jak lev v kleci. Nemam chut se pretvarovat, ze mne to neboli.
Ani s tou vecou se ti nedivim. Pokud by jsi to navrhla ty tak je to jine, ale taky bych nechtela, aby mi to Jirka organizoval. Jen ja vim, zda se na to citim ci ne. Pravda je, ze ja mam 13 dni do porodu a jak jsem psala uz drive, je to jak na horske draze. Dnes jsem rada, ze nikam nemusim.Ale vcera jsem byla u kamosky, mela jsem plno energie. Ale jak rikam, ridim si to sama.
Idelni je chlapovi tu myslenku vnuknout, aby si myslel, ze na to prisel sam. Rozkazy a hadky nikam nevedou. Akorat se vic zaseknou. tak je to aspon u nas.
Ja treba zacinam vety: No ja nevim, ale... Co si myslis?; Prijde mi, ze...Jak to vidis ty?