Caucik,
teda vy tak brebentite
ale je to dobre, aspon az budu mit chvilicku, tak si vas poctu
Tak u me zacly zase ty nespave noci... jako u Kubaska. Mesic pred porodem pekne rano ve 4 konec se spanim. Ale to jsem si pak mohla pres den v klidku pospat. Ted mam smolika. V noci spim tak do 1 pak do tech 2-3 nemuzu spat a kolem 5 zas vzhuru a nemuzu zabrat. A kdyz jsem dneska v pul 8, ze si na chvili jeste lehnu, tak se Kubasek pred 8 vzbudil, ze je vyspinkany a vstava se. Uf. A to jeste jak chodi pritel rano do prace, tak je zlatej a budi me aby me mohl dobnout
ja jsem vcera byla dopo s mamcou a Kubaskem na nakupu v Kauflandu, no pres 2 hodky s cetou tam a zpet. Pak k veceru s kamoskou na Chodove, od 6 do 8 jsme couraly po obchodech (ja na konci svych sil
) pak jsme sly nahoru, ze si dame neco mnam. U Meka jsem si dala Colu a americke brambory. Ale nemohla jsem nejak jist, tak si dala kamoska. Chtela jsem pak u Hajka neco mnam, ale nemuzu nejak jist. tAk sjem akorat dovezla dortiky klukuk domu
Tatka problem s jidlem nema
Prijela jsem v 22,15. Kubasek nemohl vubec spat, takze jsme sli spat skoro v pul 12. A ja pak ponocovani v noci.
A dneska ac jsem teda hekal prvni tridy, od 10 do 13 jsem zdobila a plnila kosicky. Mezitim mam vyprane 3 pracky mimi oblecku a delam rajskou.
Jen co jsem postrehla, tak moje kamaradka co rodila v Podoli v lete taky po ni tam chteli vysledky krve, takze chudak jeste musela jet ke sve dr. A taky nebyly sestry prijemne. Sprdly ji, ze to nema....
Ja cekam na vysledky krve protilatek a vyteru a neberou mi telefon a to jdu zitra uz do porodky na kontrolu, tak jsem zvedava, co mi tam reknou. (minule mi totiz u dr sestry zapomely to nabrat....)
A co se tyka pohrbu Havla. Ja toho uz mam taky tak akorat. Beru, byl to statnik, tak ma narok na pohreb, i ten statni smutek, ale aby zakazovali vsude vsechno, kor u deti besidky... No je okurkova sezona (dle meho) tak se to tem vsem hodi... A taky, byl to uz stary pan, nemocny, tak proste odesel... jasne, ze to rodinu boli, ale jak tu pisate, kdyz zemrou mladi lide, deti... A jak je vsude zruseno predstaveni, kina a tak, jak kdyz je nejake epidemie a ne neci smutek.